الأربعاء، 12 فبراير 2020

طريقه عمل عجه كيتو

الطريقة
مكعبين زبدة بلدي يسيحوا نشوح نص بصلة مفرومة كويس
ننزل عليهم بحبة طماطم صغيرة مقطعة صغير ونشوحها اول ما تطري خفيف كده ننزل بقرن فلفل صغير متقطع صغير ونقلب
ونقطع خضرة بقدونس وكسبرة واللي بيحب الشبت انا ما حطيتش شبت 
ونشوح كويس وننزل بملح وفلفل اسود ونتركها تبرد
نضرب بيض انا عملت 6 بيضات ونضربهم كويس مع الخليط
ونحط ملعقة بيكنج بودر ونضرب كويس ونصبها في صينية مدهونة زبدة
نكون مسخنين الفرن قبلها بشوية وندخل الصينية بتقعد ربع ساعة تقريبا اذا الفرن سخن كويس
وبالهنا والشفا
ملحوظة
الصينية تبقي مقاس مش كبير علشان العجة ترتفع شوية

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق