الطريقة
مكعبين زبدة بلدي يسيحوا نشوح نص بصلة مفرومة كويس
ننزل عليهم بحبة طماطم صغيرة مقطعة صغير ونشوحها اول ما تطري خفيف كده ننزل بقرن فلفل صغير متقطع صغير ونقلب
ونقطع خضرة بقدونس وكسبرة واللي بيحب الشبت انا ما حطيتش شبت
ونشوح كويس وننزل بملح وفلفل اسود ونتركها تبرد
نضرب بيض انا عملت 6 بيضات ونضربهم كويس مع الخليط
ونحط ملعقة بيكنج بودر ونضرب كويس ونصبها في صينية مدهونة زبدة
نكون مسخنين الفرن قبلها بشوية وندخل الصينية بتقعد ربع ساعة تقريبا اذا الفرن سخن كويس
وبالهنا والشفا
ملحوظة
الصينية تبقي مقاس مش كبير علشان العجة ترتفع شوية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق